ÇER-DEF'İN 1. Genel Kurulu Coşkulu Geçti

Çerkeş Dernekler Federasyonu 1.Olağan Kongresi 26 Nisan 2015 Pazar günü saat 13.00 te Çerkeşliler Derneğinin lokalinde yapıldı.

Toplantıya 65 delegenin tamamına yakını katıldı. Ayrıca Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ile birlikte 20 ye yakın Çerkeşli konuğumuz geldi. Şah İsmail Bektaş'ın divan başkanı,Yılmaz Yatak ve Hasan Turmuş'un yazman olarak görev yaptığı genel kurulda Fedrasyon Başkanı Durali Karapınar çalışma raporunu,federasyon muhasibi Eşref Karaeşme gelir gider durumunu açıkladı.

Çoşku ve heyacan içinde geçen genel kurulda KONFEDERASYON kurma yetkisi yeni yönetim kuruluna verildi. Federasyona büyük bir yer alınması konusunda çaba harcanması gerektiği prensip olarak öne çıktı.

Çerkeş Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu asil üyeliğine yeniden Durali Karapınar, Şenel Yalçın, Eşref Karaeşme, Mikdat Çambaşı ve Niyazi İncesu seçilmiştir. Yedek üyeliklere ise Yüksel Yatak,Savaş Çimen, Bayram Çavdar, Murat Çevik ve Rafet Bayar getirilmiştir. Denetleme kurulu asil üyeliklere Ergin Aydemir,Necati Taşdibi ve Adem Yemişenözü seçilmiştir.

Toplantıda gündem dışı bir konuşma yapan Hasan Sopacı gördüğü delege yoğunluğu ve heyacan nedeniyle katılımcılara teşekkür edip Çerkeş ile ilgili bazı düşüncelerini paylaşmıştır.

Dilek ve temenniler bölümünde bazı katılımcılar farklı konularda düşüncelerini genel kurul delegeleriyle paylaşmışlardır.

Daha sonra söz alan Durali Karapınar göreve seçilen arkadaşları adına delegelere teşekkür etmiştir. Hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle toplantı büyük bir mutluluk içinde sona erdirilmiştir.

Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419