Mevlana Gezisine Katılanlar ÇANAKKALE Gezisi İstedi

Derneğimizin Mevlana Külliyesi'ne düzenlediği geziyi çok başarılı bir şekilde tamamlayıp sağ-salim evlerimize döndük.
  Böyle bir etkinliğe ilk defa katılanların herkesten çok memnun olduklarını söylemeden geçemeyiz. Birlikte öğle yemeği yemek katılan herkesin en memnun oldukları bir etkinlikti.Dernek başkanı Ankara'dan çıkışta geziye katılanlara teşekür etti. Şeref Aktaş gezilecek yerlerle ilgili bilgi sundu. Dursun Taşlıgül dönüş yolunda bir kusurumuz olduysa özür dileriz dedi. Bunun üzerine Perihan Kabaçalı çok memnun kadıklarını belirterek dernek yöneticilerine teşekkür etmiştir. Bir dahaki gezinin ÇANAKKALE'YE yapılmasını istemiştir.

NİSAN AYININ İLK HAFTASI ÇANAKKALE GEZİSİNE VAR MISINIZ?

Gezi boyunca fotoğraf çekerek albüm oluşturan Cihangir Taşlıgül'e,

Konya'da gün boyu bize refakat eden Gürkan Aktaş ve eşine çok çok teşekkür ederiz. Yönetim

NOT:GEZİ FOTOĞRAFLARINI -FOTOGALERİ-BÖLÜMÜNDEN GÖREBİLİRSİNİZ.

Otobüsün Ankara'dan Hareketi DERNEKTEN sabah saat  7.00
   Konya'ya varış  tahmini                                       saat 11.00
   Mevlana Cami,Tarihi eser ve türbeleri ziyaret      11.00-14.00
   Öğle Yemeği                                                    14.00-14.30
   Serbest olarak gezi ve alışveriş                          14.30-17.00
   Konya'dan hareket                                            saat   17.00
   Ankara'ya varış tahmini                                     saat   20.00

Geziye katılacakların çoğunluk isteğine göre proğramda değişiklik yapılabilir.

YÖNETİM

Derneğimiz 22 Aralık 2013 Pazar günü Konya'daki Mevlana Külliyesine 1 günlük gezi düzenliyecek.
   Geziye katılacaklar sabahleyin Ankara'dan otobüsle hareket edip akşam geri döneceklerdir.
   Otobüs ücreti gidiş-geliş olarak kişi başına 25 TL dir.
   Yemek işi herkesin kendisine ait olup istediği şekilde hareket edebilir. İhtiyaç duyulursa toplu çay içme ve yemek yeme çalışması da yapılabilir.
   Geziye herkes eşiyle katılacak,isterseniz evli veya bekar çocuklarınızı da getirebilirsiniz.
    Geziye katılmak isteyenler isimlerini ve kaç kişi katılacağını (Burhan Asal,  Dursun Taşlıgül, Yaşar Yaşa veya Bilal Yorulmaz'dan birine) 5 Aralık 2013 tarihine kadar yazdırmaları gerekmektedir.

DUYRULUR

DERNEK YÖNETİMİ