Haftada Bir Gün Köye Çöp Arabası Gelecek

27 Mart 2013 Çarşamba günü akşamı Çerkeş Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Köy Dernek temsilcilerinin katılımıyla geniş bir toplantı düzenlenmiştir. Bu toplantıda köyümüzü Durali Karapınar ile Dursun Taşlıgül temsil ettiler.

Toplantıda Çerkeş kaymakamı yaptığı çalışmaları anlatmış, isim vermeden bazı köylerin yol yapım proğramlarına,bazı köylerin köy içi kilit taş döşeme projesine alındığını katılım payı veren köylerin öncelikli olduğunu belirtmiştir. Ayrıca özel konuşmasında dernek başkanı Durali Karapınar a  Yoncalı Köyü için 3000m 75'lik su borusu  verileceğini söylemiştir.

Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan köylerin çöplerini toplama ihalesinin yapıldığını 15 nisandan itibaren haftada bir gün çöp kamyonu ile köylerin çöplerini toplanacağını açıklamıştır.

Ayrıca 30 Mayıs-2 Haziran 2013 tarihleri arasında ANKARA'DA TANITIM GÜNLERİ DÜZENLENECEĞİ açıklanmıştır.

Dernek Başkanı Durali Karapınar yaptığı konuşma ile diğer dernek başkanlarını FEDERASYON kurmaya ikna etmiş ÇERKEŞ DERNEKLER FEDERASYONU kuruluş çalışmalarına başlanmıştır.

1759 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Dolar32.171532.3004