Durali Bozkurt, mezarlığa su getiriyor. TIKLAYINIZ

HACI Durali BOZKURT Yoncalı Köyü Mezarlığına su getiriyor. Bunun için dernek başkanını arayıp 32'lik mavi boru fiyatını öğrendikten sonra aşağı yukarı nakliye dahil aynı fiyata geldiği için 3000 m mavi boruyu ÇERKEŞ'ten alacağını ve bu işi bir hafta içinde bitireceğini belirtmiştir. Yoncalı Köyüne hayırlı uğurlu olsun. Durali Bozkurt 'un hayrını ALLAH kabul etsin.

5960 kez okundu

Yorumlar

MEZARLIĞA SU GETİRİLMESİ     17/03/2013 13:57

Yapanların elleri dert görmesin.Su gelince Yoncalı Köyü Mezarlığımızın ağaçlanacağına inanıyorum.Bu düşünceyi duyunca Şanlıurfa dan çoookk sevindik.Belki de yapan kişilerin hayatlarında ki en büyük hayır olacak çünkü su demek hayat başlangıcı demektir.Şimdiden hayırlı olsun diyorum Allah hayırlarınızı daim eylesin.ŞANLIURFA dan herkese selamünaleyküm....