ÖNEMLİ DUYURU

Kıymetli üyelerimiz ve köylülerimiz, öncelikle depremde enkaz altında kalıp hayatını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.
Haberlerden ve sosyal medyadan gördüğümüz üzere bir çok vatandaşımız bu soğuk havalarda bizlerin yardımına ihtiyaç duymaktadır. Çeşitli resmi kurumlarımız, belediyelerimiz ve AFAD, KIZILAY gibi kuruluşlarımız yardım malzemeleri götürmek için kampanya başlatarak Ankara'da onlarca konumda yardım malzemesi toplama noktası oluşturmuştur. Bu kurum ve kuruluşların yanı sıra, bizde dernek yönetimi ve gönüllü üyelerimiz ile elimizden geleni yapmaya hazırız. Öncelikle bizleri arayarak yardım malzemelerinizi dernek merkezimize getirebilir, toplama noktalarına veya dernek merkezimize ulaştıramadığınız yardım malzemeleri için bizlere bilgi verebilirsiniz.
Ayrıca yardım malzemesi gönderme imkanı olmayanlar için AFAD, KIZILAY ve AKUT'a kısa mesaj göndererek bağışta bulunabilir veya AFAD ve KIZILAY banka hesaplarına bağışta bulunabilirsiniz. KIZILAY kan bağış merkezlerine giderek deprem bölgesinde ki vatandaşlarımız için kan verebilirsiniz. Gün birlik olma günüdür. Saygılarımızla.
Dernek Yönetimi