MAÇLARA HERKESİ BEKLİYORUZ.

Çerkeş Dernekler Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu futbol turnuvası Çınar Spor Tesislerinde 1 Nisan pazar günü saat 12'de Tüm Şehitlerimize Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile törenle başladı.

İlk maçlar törenden sonra başladı.İlk karşılaşmamızı Saraycık Köyü ile yaptık ve 4 - 1 skorla kazanan taraf olduk.

İkinci maçımızı 8 Nisan Pazar günü saat 12:30 da başlayarak Yeniköy ile yaptık ve 2 - 2 berabere kaldık.

Üçüncü maçımızı 15 Nisan Pazar günü saat 12:30 da Dikenli Köyü ile yapacağız. Tüm köylülerimizi ve sevenlerimizi takımımıza destek için bekliyoruz.

Yer: Çınar Spor Tesisleri Öveçler Vadisi / Çetin Emeç Bulvarı

Ayrıca YONCALI KÖYÜ DERNEĞİ SPOR KULÜBÜ baskılı şapka ve atkı yaptırdık. Bir atkı bir şapka takım halinde 15 TL 'dir. Satın alarak katkı sağlamanızı bekliyoruz.