Oda Yemekleri Konusunda Karar Verildi

Bildiğiniz gibi bayramlarda yukarı ve aşağı odada mahalleler ayrı ayrı köy halkına bayram yemeği verirlerdi.
   Akraba ziyaretleri insanların 2 gün köyde kalıp oda yemeklerine katılmasına engel oluyordu. Bu durum farklı düşüncelerin ortaya çıkmasına sebeb oldu. Bunun sonucu geçen yıl iki bayram yemek verilmedi.
  Lakin bu adet güzel bir adetti. Ortadan kalkması KÖY DERNEĞİMİZİ rahatsız etti. Çünkü derneklerin bir görevi de KÜLTÜRÜMÜZÜ genç kuşaklara aktarmak böylece devamlılığı sağlamak olmalıdır.
   Bizde dernek olarak önce kendi aramızda, sonra üyelerimizle ve özellikle oda sahipliği yapan arkadaşlarla görüştük.
  Herkes bayramlarda bir defa ve hep birlikte yemek verilmesinin uygun olacağı düşüncesinde mutabık oldu.

SONUÇ: BU BAYRAMDA ÜÇ MAHALLE BİRLİKTE YALNIZCA BAYRAMIN 1. GÜNÜ AKŞAMI BAYRAM YEMEĞİ VERİLECEKTİR.

YEMEK İÇİN GÖREVLİLER

1-DERNEK YÖNETİMİ